PFLBloggen har varit relativt ouppdaterad nu under HT-2015, och många har hört av sig och undrat när nästa blogginlägg kommer, och vi beklagar härmed vår temporära frånvaro.

Det som har hänt under tiden är att PFL haft spännande uppdrag åt Norrtälje-kommun, Metapontum och VTG, där vi föreläst, konsulterat/handlett och även utfört skolpsykologiska abonnemangsbaserade uppdrag enligt våra grundpremisser; vetenskaplighet, utvärdering och måluppfyllnad samt förebyggande av psykisk ohälsa.

Vi har även byggt upp en ny hemsida på pfl.nu, där bloggen även finns (ej riktigt färdig än).

Vi håller nu på att läsa en mängd spännande forskningsartiklar och litteratur kring pedagogisk psykologi, neuropsykologi och andra skolrelaterade ämnen, samt avser även återkomma med en del intervjuer framöver.

Håll utkik framöver på PFLbloggen!

//PFL-gänget

 

Share This